F.A.Q.

INTREBARI FRECVENTE

INTREBARI GENERALE

Nu mai am acces la adresa de email, Ce fac ?

Daca nu mai aveti acces la adresa de email cu care v-ati inregistrat pe site la noi sau ati scris-o gresit cand ati creat contul, atunci trimiteti un email catre support@hythost.com cu o poza la buletin, pentru validarea datelor si specificati in acel email noua adresa sau adresa corecta.

Mi s-a spart contul/am uitat parola, ce fac ?

Daca nu va mai puteti loga in cont, atunci la casuta de logare si alegeti -> Ai uitat parola? si veti primi o parola noua pe email. Daca nu primiti email cu parola noua, atunci scrietine pe chat sau discord.

Se poate reactiva serviciul suspendat ?

Daca serviciul este in perioada de suspendare, atunci se va reactiva dupa ce factura a fost achitata.

Cand se activeaza serviciul comandat ?

Serviciul se activeaza in cateva minute dupa ce factura a fost platita, cu exceptia dedicatelor la care activarea poate dura pana la 24 ore sau in unele cazuri 3 zile, daca dedicatul comandat nu este pe stoc.

Serviciile se prelungesc automat ?

Daca exista credit suficient in cont si factura emisa pentru luna urmatoare, a serviciului respectiv a ajuns la scadenta, atunci din cont se va extrage automat suma necesara achitarii facturii.

Pot scoate bani din cont ?

In acest moment nu exista posibilitatea scoaterii creditului din cont.

SERVERE DEDICATE

Cine instaleaza sistemul de operare ?

Sitemul de operare ales in comanda dedicatului se va instala de catre personalul nostru.

Ce viteza de internet au dedicatele ?

Fiecare server dedicat are conexiune de 1Gbps, international/national, pe un port Gigabit. Daca se doreste banda garantata, acest lucru se poate discuta.

Cum fac back-up la serviciul meu ?

Back-up la fisierele serviciului dvs. se face cu ajutorul FTP-ului.

SERVERE WEBHOST

Cum se administreaza webhost-ul ?

Webhost-urile sunt administrate prin panou de control Cpanel. Este cel mai folosit panou de control pentru webhost, fiind cel mai usor de folosit, avand multe optiuni de configurare.

Cum creez DNS ?

DNS vine de la "Domain Name Server" si adauga un ip la un domeniu. Va logati in Cpanel si va duceti la Simple DNS Zone --> + A record, puneti nume.domeniu.ro si IP-ul serverului.

Cum mut webhost-ul la hythost?

Daca aveti webhost la un alt provider si vreti sa-l mutati la noi, atunci ne ocupam noi GRATUIT de mutarea webhost-ului. Ne lasati datele si noi ne v-om ocupa de mutarea fisierelor.

In cat timp se activeaza webhost-ul ?

Serviciul de webhost se activeaza automat, dupa ce factura a fost achitata.

In cat timp se propaga nameservere-le ?

Nameservere-le, dupa ce au fost modificate/setate, se vor propaga in cel mult 12 ore.

Cum accesez FTP ?

Ca sa puteti transfera fisiere pe host, trebuie sa va descarcati de pe internet unul din programele de FTP client, Winscp sau Filezilla. Dupa ce descarcati unul din cele doua programe, il instalati in calculatorul dvs. si folositi pentru conectare datele primite pe email, FTP Login.